Aktuellt

Ytterligare en 1-års jubilar!

12 augusti, 2020, 10:06

Den 12 augusti 2019 var första dagen på det nya jobbet för Cristofer Undegård. Och det var vi på Reklamproffsen som fått den stora äran att addera Cristofer till vårt team. Han tog direkt en plats som en i gänget här hos oss och det första året har gått i rasande fart. Ett annorlunda år på många sätt, och en vår och sommar som vi alla kommer minnas men just idag vill vi få svar på lite frågor från denna omtyckta familjefar från Kumla. Han har så många intressen att man som kollega eller vän har svårt att hänga med i svängningarna. Håll till godo.

 

Berätta något som inte många känner till om Cristofer?
Hmm, jag hade länge Sveriges största instagramkonto om hantverksöl, med nästan 10 000 följare innan jag på grund av tidsbrist lade ner kontot 2017.

Om någon vill imponera på dig med matlagning, vilken rätt skall då serveras?
Jag brukar bli otroligt imponerad av min kusins matlagning, han får allt att se så enkelt ut, och på något sätt blir 1+1=3 när han lagar mat. Han gör bland annat en fantastiskt god ljummen potatissallad där han rostar mandelpotatis. Det tillsammans med en grillad köttbit är svårslaget!

Vilken är din jobbigaste last?
Chips, helt klart!

Att du är ett Arsenalfan känner vi till, men vilken Arsenalspelare skulle du mest identifiera dig med och varför?
Haha, här vill jag såklart säga Patrick Vieira eller Bergkamp. Men jag ligger nog närmare en Ray Parlour, men han var viktig han också, även om han kanske inte stal dom stora rubrikerna!

Berätta om stämningen innanför väggarna på Reklamproffsen?
Det är alltid nära till skratt här. Det är en rolig och kreativ arbetsplats där jag tycker alla bidrar med olika erfarenheter.

När mår du som bäst?
Vid en skogssjö i skymningen med en knäppande brasa framför mig och familjen runt om mig. Det är svårt att slå friluftslivet.

Du har ju många intressen som du fördjupar dig i, vilket specialintresse fångar mest av din tid för tillfället?
Just idag står fotograferingen högt i kurs. Jag vill verkligen ta några steg framåt där!

Hur är känslan just nu?
Bra! Jag och familjen flyttade till ett nytt hus i våras och bitarna börjar falla på plats där. På jobbfronten ser jag fram emot att ta mig an hösten och alla möjligheter som finns där!

 

Vi tackar för pratstunden och vill ni veta mer om Cristofer så kontakta honom. Han är en trevlig prick!

Tillbaka