Aktuellt

Välkommen Herman!

18 april, 2017, 07:30

hoIdag välkomnar vi vårt senaste tillskott på Reklamproffsen. Han heter Herman Oscarsson och kommer närmast från en tjänst på NeH Svenska AB. Herman kommer tillföra mycket hos oss på Reklamproffsen med sin energi och sitt sympatiska sätt att möta människor. Han kommer att komplettera det redan starka teamet av säljande projektledare och göra Reklamproffsen till en ännu starkare samarbetspartner för våra kunder.  Vi bad därför Herman svara på några frågor för att ni skall få möjligheten att lära känna honom lite bättre.

Vem är Herman Oscarsson?

34-årig småbarnsfarsa som gillar livet! Brukar ha många järn i elden och sitter sällan still. Umgås gärna med vänner och konsumerar sport och idrott i alla dess former.

Vilket missöde ledde fram till att du blev Arsenal-supporter?

Haha, lite svårt att komma ihåg. Men vet att jag tyckte det var coolt att Anders Limpar spelade där i början på 90-talet, men tror intresset tog fart ordentligt 1997-98 när Arsenal vann dubbeln, med spelare som Tony Adams, Patrick Viera, Petit, Anelka, Overmars och inte minst Bergkamp! Vet att jag även tidigt fascinerades av Highbury som arena.

Vad är roligast med Produktmedia och denna bransch?
Alla prylar och de stora möjligheter som finns att med lite fantasi stärka såväl intern som extern kommunikation med Produktmedia. Alla gillar att få saker!

Vad äter du helst en fredagskväll efter en hård arbetsvecka?
Nåt onyttigt.

Har du någon förebild i livet?
Nej, tyvärr inte…

Lever du ditt liv efter något motto?
Var glad och ha kul!

Vad gör Herman Oscarsson extra glad?
Frisk familj, glada medmänniskor och nöjda kunder.

 

Tack för pratstunden, och stort lycka till med de nya utmaningarna tillsammans med teamet på Reklamproffsen

Tillbaka