Aktuellt

Tre år i Örebro

2 februari, 2018, 08:59

I dagarna är det tre år sedan vi på Reklamproffsen öppnade dörrarna till de då nybyggda lokalerna på Salamandervägen 15 i Örebro. Dessa tre år har gått otroligt fort och varit väldigt lärorika på alla sätt och vis.

Den 5:e februari 2015 var det dags att hälsa alla våra kunder, leverantörer och övriga intresserade till vår Grand Opening i de nya lokalerna. På dagen hade vi ca 350 besökare som var nyfikna på de nya lokalerna men även intresserade av att träffa våra leverantörer och mingla med andra företagare på plats. Det bjöds på Gulaschsoppa med tilltugg och det var en fantastisk dag med härlig energi. Kvällen bestod av middag med vita dukar, underhållning, dans och mingel på vårt nya lager. Där fanns speciellt inbjudna gäster, våra duktiga leverantörer och personalen med respektive och ingen gick missnöjd därifrån, denna speciella torsdagskväll.

Nyheter i utställningen

Tre år går som sagt fort vilket gör att vi nu tagit ett omtag med vår fina utställning. Den här veckan har vi byggt om och inrett vår Berkeley utställning. Konceptet, med ny inredning andas verkligen framtid och inspirationsfaktorn är otroligt hög. Ni som besöker oss kommer bli inspirerade av denna mer dressade profil som varumärket Berkeley andas. Vårens nyheter blandade med de stilrena klassikerna som ni känner igen sedan tidigare. Här hjälper vi er med allt från den exklusiva skinnväskan till den klassiska pikétröjan. Vår ambition är att alltid tillhandahålla de bästa och mest kostnadseffektiva produkterna på marknaden för att stärka Ert varumärke & budskap. Boka gärna ett besök inför våren med er kontakt hos oss.

Och ni som var på plats den 5:e februari 2015, var det inte en trevlig dag?

Tillbaka