Aktuellt

REKLAMPROFFSEN HÄLSAR MOMENTUM GROUP VÄLKOMNA SOM NYA MAJORITETSÄGARE!

20 mars, 2018, 11:08

Pressrelease – Information till våra Kunder och Leverantörer

Till våra kunder & leverantörer,

REKLAMPROFFSEN HÄLSAR MOMENTUM GROUP VÄLKOMNA SOM NYA MAJORITETSÄGARE!

Vi på Reklamproffsen har haft en stabil utveckling under vår 18-åriga resa.

Detta mycket tack vare Er kunder och leverantörer vars förtroende och relation vi värdesätter högt. Ambitionen är att fortsätta vår spännande tillväxtresa, och det är därför med stor glädje och tillförsikt som vi hälsar den börsnoterade handelskoncernen, Momentum Group, varmt välkomna som ägare av Reklamproffsen. 70% av aktierna har förvärvats med omgående tillträde.

Vi på Reklamproffsen är i ständig utveckling, och med denna delägare i ryggen, så räknar vi med att ännu bättre kunna möta upp framtidens kravbild på viktiga områden som service, logistik och digitala försäljningskanaler.

Reklamproffsen kommer att drivas som ett självständigt nischbolag med samma personal och ledning som tidigare i enlighet med Momentum Group-koncernens filosofi med decentraliserat affärsansvar. Med sin erfarenhet som ägare av bl.a. återförsäljarkedjan TOOLS, Mercus yrkeskläder och TriffiQ Företagsprofilering är vi övertygade att Momentum Group är den partner vi sökt för framtida utveckling och tillväxt.

Vi på Reklamproffsen ser fram emot att fortsätta vår positiva resa tillsammans med alla våra kunder och leverantörer, och detta med en ny stark ägare som delar såväl våra värderingar som mål.

 

Örebro den 20 mars 2018

Andreas Blomkvist, VD Reklamproffsen Skandinavien AB

 

 

Tillbaka