Aktuellt

Reklamproffsen beröms för fantastisk kontakt

15 maj, 2018, 11:25

Roger Hjälm är en man med en fängslande livshistoria. Han brukar kallas för entreprenören som präglas av sin unika konstnärssjäl. Sedan år tillbaka kan man finna honom göra magi på Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog,2,5 mil öster om Örebro. Där äger han VD-titeln som han lyckats kombinera med att titt som tätt dra på sig kockrocken. Hans stora passion för Katrinelund gör att han ständigt letar efter nya sätt att utveckla och förbättra verksamheten. Därav också samarbetet med Reklamproffsen.

Under besöket börjar Roger med att kasta oss in i sina historier om hur han fastnade för kockyrket och hur han sedan inspirerades om gastronomi runt om i världen. Vi fick genast en klar förståelse för att denna man älskar att ge sig in i äventyr. Målet med samtliga resor har dock alltid syftat till att kunna överraska och tillfredsställa sina gäster. Genom flera uppdrag har Reklamproffsen lyckats hjälpa Roger med just det syftet.

– Det senaste arbetet de utförde åt oss var att leverera dryckesglas från Orrefors. Reklamproffsen arbetar, som jag förstått, väldigt tätt ihop med dem. Därför visste Pontus från Reklamproffsen att de letade efter ett bra ställe att synas på och han tänkte direkt att Katrinelund skulle passa dem perfekt. Det ledde till att vi hade ett möte med Orrefors här och det kändes som kärlek vid första ögonkastet från båda parter. Vi förstod att det skulle bli riktigt kul att få kliva in i detta samarbete.

Vad är det som skiljer Reklamproffsen från andra leverantörer?
– Reklamproffsen är ett företag som vet vad vi söker. De har alltid levererat vad de har sagt och det tyder på ärlighet, vilket man verkligen inte ska ta för givet inom denna bransch. Vi litar på varandra och de har ständigt lyckats förmedla en fantastisk kontakt.

Tillbaka