Aktuellt

ÖBAB har fått en ny miljösmart fasadskylt!

18 oktober, 2018, 15:41

 

ÖBAB i Örebro är en av de kunder som nyttjar Reklamproffsens breda utbud. Förutom att de beställer arbetskläder, profilreklam och mindre skyltar, så fick man i förra veckan sin nya, miljösmarta, fasadskylt levererad och monterad.

 

Joakim Eklund, VD ÖBAB

– Vi väljer Reklamproffsen som helhetsleverantör på våra arbetskläder, profilartiklar samt skyltar. Anledningen är just deras bredd, och för att dom är snabba, proffsiga och kommer med helhetslösningar. Vi har även byggt upp en mycket god relation till säljaren, säger Joakim Eklund, VD på ÖBAB.

Den nya skylten, som mäter hela 9 x 2,8 meter, är framtagen i ett tätt samarbete med AREsigns, som är specialister på just miljövänliga skyltar.

– Genom att våra skyltar innehåller mindre material, mindre av både plast och aluminium, så är vi redan där miljösmarta. Våra skyltar väger 70-90% mindre än en traditionell skylt, vilket givetvis har inverkan på både tid och hantering i samband med leverans och montage, säger Emelie Johansson, Marknadsansvarig på AREsigns.

Ett sunt miljötänk ligger bilhandlaren varmt om hjärtat och något som Joakim Eklund menar är viktigt i branschen över lag.

– Vi tänker såklart miljö i vår bransch med plug-in och elbilar med mera, så också när vi försöker förnya oss med belysning och skyltar, då tittar vi efter energieffektiva medel som i detta fall blev en miljösmart LED-skylt.

Skylt & display är ett affärsområde som växer kraftigt hos Reklamproffsen, menar Andreas Blomkvist, VD på Reklamproffsen.

– Samarbetet med AREsigns är ett steg i riktningen mot att även kunna erbjuda kunderna de allra största och bästa produkterna gällande fasadskyltar. Nästa skyltjobb med stor LED-skylt ligger inbokat inom kort och flera offerter finns ute hos våra kunder, avslöjar Andreas.

Passa på att följa @reklamproffsen på sociala medier, för att se vilket företag som står näst på tur att få en miljövänligare fasadskylt.

 

Tillbaka