Aktuellt

Nu behöver vårt team förstärkning!

12 april, 2019, 11:29

Har du erfarenhet av B2B försäljning med eget budgetansvar? Är du van att se till kundens behov främst och arbeta fram skräddarsydda lösningar? Tycker du att ”We Do Whatever It Takes” låter som ett spännande kundlöfte? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som Säljande Projektledare hos oss.

Beskrivning av tjänsten:
Som säljare med projektledaransvar kommer du att ansvara för B2B försäljning till befintliga och nya kunder främst inom Örebro län. Du ansvarar för hela processen från kundkontakt, förslag, försäljning, leveransbevakning & uppföljning. Kreativa processer och produktförslag i samråd med kunder och övriga i Reklamproffsens säljteam är en stor del av vardagen. Du kommer även att marknadsföra Reklamproffsens budskap i olika nätverk där vi finns representerade.

 

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevanta erfarenheter kopplat till tjänstebeskrivningen. B-körkort är ett krav. Vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. För att passa in på Reklamproffsen bör du vara engagerad och tävlingsinriktad och verkligen brinna för uppgiften.
Vi väger in övriga meriterande kunskaper, som erfarenhet av:
– Officepaketet
– Visma
– Illustrator
– Presentationsteknik
– Försäljning av Produktmedia eller liknande bransch

Vad erbjuder vi mer:
Hos oss på Reklamproffsen så får du en inspirerande och kreativ arbetsmiljö i ett hungrigt och skönt gäng. Vi fokuserar på våra kunder men glömmer aldrig att ta hand om vår personal som är det viktigaste vi har. Vi efterlever våra värdeord Stolthet, Engagemang och Kunskap i vår vardag, med rikliga belöningar när vi gör bra saker. Vi ser gärna att vår personal tar hand om hälsan och stöttar det givetvis fullt ut.

Vi bearbetar inkomna ansökningar löpande och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.

Reklamproffsen Skandinavien AB är ett företag som hjälper andra företag/organisationer att synas via Produktmedia & profilreklam. Bolaget har varit verksamt sedan år 2000 och haft en stadig årlig tillväxt. Reklamproffsen har idag 10 anställda och en omsättning på ca 38 mkr.
Bolaget har en mycket trevlig arbetsmiljö i nybyggda lokaler på Salamandervägen i Örebro. Kontor/utställning/lager ligger allt i samma fastighet.

 

Vi använder Yobber.se i denna rekryteringsprocess.

 

Tillbaka