Aktuellt

Herman tipsar om de bästa julgåvorna!

12 december, 2018, 15:33

Julen står för dörren, och det har blivit dags att köpa julklappar till familj, vänner och anställda.

Somliga börjar så sakteliga avrunda affärsåret och blicka fram mot 2019. Men julen innebär, för många företag, att det ska delas ut julklappar till de anställda, och vi har i detta reportaget tagit hjälp Reklamproffsens egen presentexpert – Herman Oscarsson.

Hur är stämning på Reklamproffsen såhär inför julen?

– Den är, och har varit ”julig” under lång tid, men visst är det lite extra mysigt nu när alla julklappar ska levereras och Triads julhit ”Tänd ett ljus” spelats sådär härligt många gånger så man börjar gilla den igen, skrattar Herman.

Det är snart två år sedan Herman började på Reklamproffsen. Han har kommit in bra i gänget och trivs, av allt att döma, otroligt bra på jobbet.

– Det är speciellt att jobba på Reklamproffsen, varje dag möts man av härliga kollegor, en fin och välfylld utställning för att visa upp den bredd av produkter som vi kan erbjuda, och såklart massa härliga kunder och partners som jag får möjligheten att samverka med.

Herman arbetar som säljare och projektledare på Reklamproffsen, och nu när julen kommer så märker man, enligt Herman, att det blir en rejäl ökning på försäljningen av presentreklam, och speciellt på vissa produkter.

– I vårt sortiment ”Julgåvor på förorder” som vi säljer från juni och en bit in på hösten, finns såklart en hel del gobitar som sålt bra. Bland annat ett kit med hörlurar, som varit populärt. Sedan säljer alltid handdukar, weekendväskor och gåvokort bra.

Vilken produkt är din personliga favorit?

– Jag gillar alla typer av väskor. Det går alltid åt och de flesta blir glada av att få en väska! Kabinväskor, dataväskor, weekendväskor, ryggsäckar mer mera.

Ni jobbar hårt med era sociala medier för att nå ut med era julklappserbjudanden, börjar det bli tomt på lagret?

– Nej, än finns det en hel del fina julgåvor kvar i vår utställning, så om du ännu inte hunnit köpa alla julklappar, sväng förbi hos oss. Har du redan köpt allt och är klar med julgåvorna, kom ändå, här finns godis i mängder!

 

Tillbaka