Aktuellt

Bose hyllar Reklamproffsen

5 december, 2017, 14:27

Pehr Hagerius har jobbat på Bose i cirka 10 år. Han har sitt kontor i Örebro men jobbar globalt. I sin roll som Europe MI retail Manager ansvarar Pehr för försäljningen av Bose produkter till återförsäljare runt om i Europa. Där en central uppgift är att exponera varumärket på ett proffsigt och seriöst sätt. Därför har valet av leverantör på give aways inom premiumsegmentet landat på Reklamproffsen.

– Eftersom Bose är ett välkänt varumärke måste vi vara noga med var vi sätter vår logotype. Produkterna vi tar fram måste motsvara kundernas förväntningar på vad Bose brukar leverera, förklarar Pehr.

Reklamproffsen har levererat produkter till Bose under 10 år. Men samarbetet sträcker sig längre än så.

– Jag har personligen jobbat med Reklamproffsen i över 15 år, och har sedan jag började på Bose för 10 år sedan fortsatt göra så. De har alltid 100% fokus på vad kunden behöver vad gäller produkt, leverans och kvalité, säger Pehr.

Vad är det som gör att ni aktivt väljer Reklamproffsen?

– De är bra på att presentera olika koncept som bygger vårt varumärke och vad Bose står för. Reklamproffsen är alltid tidiga med att skicka ut information om nyheter på marknaden som kan passa oss, där de också tydligt presenterar hur de med nya koncept kan bygga vårt varumärke. Sen är de bra på att leverera enligt förväntningar vad gäller produkter. Om det någon gång har hänt något med någon produkt så tar de fullt ansvar och rättar till det så man som kund är 100% nöjd, de har en service utöver det vanliga helt enkelt, konstaterar Pehr.

Frågan kan kännas överflödig, men skulle du rekommendera andra att använda Reklamproffsen?

– Självklart. Anledningen till det tror jag framgår ganska tydligt ovan, avslutar Pehr.

Tillbaka