Aktuellt

8190 hjälper oss med digital marknadsföring

28 oktober, 2019, 12:25

Idag träffar vi producenterna bakom vår hemsida – kommunikationsbyrån 8190. För oss har deras kompetens och engagemang kommit att betyda mycket för vår digitala marknadsföring. Vi har framöver som avsikt att satsa ännu hårdare på detta område. Således är det hög tid för oss att dela med oss av hur vårt samarbete med 8190 uppstod till er som kommer få ta del av allt som produceras.

8190 är en kommunikationsbyrå som arbetar med alla former av kommunikation och marknadsföring. Sedan 2015 har vi på Reklamproffsen nyttjat 8190s tjänsteutbud och vi kan konstatera att samarbetet fungerat jättebra och givit oss mer utrymme till att fokusera på våra expertområden.

– För oss har det varit viktigt att kunna få stöd inom vissa bitar av vår offentliga kommunikation. Vi fastnade för 8190’s kunniga medarbetare som ville förverkliga vår vision om den nya hemsidan, som vi nu även uppgraderat med en webbshop. Idag hjälper de oss på flera plan och jag kan verkligen rekommendera dem utifrån ett varumärkesbyggande perspektiv, säger Henke Rudin, projektledare på Reklamproffsen.

Simon Gustafsson som är VD på 8190 berättar att gänget på kommunikationsbyrån motiveras av att arbeta med företag som Reklamproffsen. Han indikerar att det också varit en av anledningarna till varför de vill upprätthålla en långsiktig relation med just oss.

– Det märks att Reklamproffsen är ett företag som ständigt vill framåt. De har anställda som triggar vår nyfikenhet och som gjort att vi har kunnat skapa riktigt bra saker tillsammans. I detta fall handlar det också om att vi kunnat dra nytta av varandra. Åt oss har de fungerat som en stabil leverantör på produktmedia som många av våra kunder är i behov av. Det känns både välbehövligt och jätteroligt, säger han.

8190’s verksamhet präglas av en enkelhet som gjort att kommunikationen oss emellan varit otroligt smidig. De är lättillgängliga och löser således problem som kan uppstå online fort. Vi tycker det är skönt att vi har med oss dem i vårt fortsatta arbete med digital marknadsföring.

Tillbaka