Aktuellt

We Do Whatever It Takes! – gör du? VD med försäljningsansvar till Reklamproffsen!

1 juni, 2022, 13:00

Reklamproffsen

 

Nu letar vi efter dig som vill vara med på Reklamproffsens fortsatta utvecklingsresa! Är du en marknads- och försäljningsorienterad lagkapten som med hjärta vill leda en organisation mot nya mål? Är du villig att gå den där extra biten för att skapa lyckade och långsiktiga affärer? Då kanske rollen som VD med försäljningsansvar hos Reklamproffsen är din nästa utmaning!

Arbetsbeskrivning
I rollen som VD med försäljningsansvar är du ytterst ansvarig för att driva verksamheten framåt och för att säkerställa att bolaget når sina målsättningar. Ett stort fokus i rollen ligger på försäljning och du förväntas växa bolagets affär genom att stärka befintliga och skapa nya kundrelationer. Som VD har du även det övergripande budget-, resultat- och personalansvaret i företaget.

Med stort engagemang förväntas du för att leda, driva och utveckla Reklamproffsen mot nya höjder tillsammans med dina medarbetare. Det innebär också att du analyserar försäljningen och resultatet samt vidtar aktiviteter för att ytterligare förbättra verksamheten. Du rapporterar till styrelsen och ansvarar för att sätta strategier och leda Reklamproffsen mot uppsatta mål.

I din roll arbetar du även vidare på det värdegrundsarbete som utgör fundamentet för kulturen hos Reklamproffsen, vilket grundar sig i värdeorden; stolthet, engagemang och kunskap.

Din profil
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av B2B försäljning och som haft en ledande position gärna inom en liknande bransch, såsom produktmedia eller yrkeskläder. Du är en person som är duktig på varumärkesbyggnad och paketering av ett erbjudande. Med fördel har du ett stort eget nätverk och en förankring i det lokala föreningslivet.

Du är en driven och utvecklingsinriktad person med en mycket god kommunikativ förmåga. Du drivs av att göra affärer, arbetar hårt för att möta kundens förväntningar och för att lösa de problem som kan uppstå längst vägen. Samtidigt är du duktig på att skapa struktur i ditt arbete och arbetar med ett långsiktigt perspektiv.

Ditt ledarskap kan beskrivas som coachande och kärleksfullt med en portion humor och bedrivs i en positiv anda. Du är lagkaptenen som tar täten men som också ser till att alla i gruppen har de bästa förutsättningarna för att lyckas med sina uppgifter.

Information och ansökan
I den här rekryteringen har Reklamproffsen valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta rekryteringskonsult Tobias Björk, tel. 070 977 51 00 alt. via mail, tobias.bjork@axoconsulting.se, eller Linda Axäng tel. 079-340 54 42 alt. via mail, linda.axang@axoconsulting.se. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Reklamproffsen – det du blir en del av
Reklamproffsen är ett företag som fokuserar på produktmedia som marknadsföringskanal. Med uppdraget att hjälpa organisationer till tydligare och mer framgångsrik kommunikation genom produktmedia, har Reklamproffsen som mål att bli branschledande genom ett hungrigt förhållningssätt och en ambition att ständigt förbättras – We Do Whatever It Takes!

Under åren 2018, 2019 och 2020 har företaget varit nominerade till branschens finaste pris, Promotionsbiet. Läs mer på www.reklamproffsen.se

Reklamproffsen – en del av Alligo
Alligo är en ledande aktör inom arbetskläder, personligt skydd, verktyg och förnödenheter i Norden. Koncernen omsätter cirka 8,5 miljarder SEK per år och har omkring 2 300 anställda. I Sverige möter Alligo kunderna genom konceptvarumärkena TOOLS, Swedol och Grolls samt genom ett antal lokala specialistbolag där Reklamproffsen är ett av dessa.

Alligo AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm sedan juni 2017. Läs mer på www.alligo.com

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 2022/214
Kontakt Tobias Björk, 070-9775100
Publicerat 2022-06-01
Sista ansökningsdag 2022-06-26

Tillbaka